St Francis Pre-School

Chingford - London

Built: February 16, 2015

What were the reasons for developing your outdoor space?

The school wanted to make use of a small corner of tarmac underneath an existing canopy to create a musical zone for the infant children. 

How we transformed the play area to provide outdoor learning opportunities for the children:

Our Play Chime Panel and a Congas were installed to give a good range of different musical notes that could be enjoyed by the children when playing.

How the children will benefit from the new play area:

Musical play gives children the ability to create and inspire others improving their social interaction and imaginative skills.

Address:

Chingford – London

Like what you see?

Get in Touch!

More Case Studies

Springfield Primary School

Sunbury-on-Thames - Middlesex

Read More

Windsor Clive Primary School

Cardiff - Wales

Read More

St Bartholomew’s C of E Primary School

Haslemere - Surrey

Read More
SIMPLE SIDE TAB